Procés de selecció de fisioterapeutes als CAP

Publicada el 21/11/2022

Tal com anunciava el conseller de Salut, Manel Balcells, el 17 de novembre en la seva compareixença al Parlament de Catalunya, 352 fisioterapeutes s’incorporaran de manera progressiva als CAP de Catalunya durant l’any 2023.

El procés de selecció de fisioterapeutes als CAP dependrà de cada proveïdor. D'una banda, l'Institut Català de la Salut (ICS) ho farà a través de la seva pròpia borsa de treball i, a la concertada, la persona interessada haurà d'aportar el seu currículum i es farà un procés de selecció (consulta el llistat de proveïdors privats).

D'altra banda, el dimecres 23 de novembre, de 13.45 h a 15.15 h, el Departament de Salut durà a terme un seminari web, dirigit per professionals, amb l'objectiu de donar a conèixer els principals continguts del Programa d’incorporació de fisioterapeutes per a la promoció del funcionament i la prevenció de la discapacitat a l’Atenció Primària i Comunitària. Aquest programa ha estat elaborat per la Direcció Estratègica d'Atenció Primària i Comunitària del Departament de Salut, treballat juntament amb professionals del CatSalut i de les diverses entitats proveïdores.

Us podeu inscriure a aquesta sessió seguint aquest enllaç.

La incorporació de fisioterapeutes a tots els centres d’atenció primària de Catalunya és una fita històrica del CFC que ara, finalment, serà realitat. 

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×