Convocada la 52a Assemblea Ordinària del CFC, el 14 de desembre

Publicada el 23/11/2022

La Junta de Govern del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya convoca totes les col·legiades i col·legiats a la 52a Assemblea Ordinària, que tindrà lloc el proper dimecres 14 de desembre a les 18.00 h en primera convocatòria i a les 18.30 h en segona.

L’ordre del dia inclou tres punts: presentació del programa d’activitats per al 2023, presentació i aprovació, si escau, del pressupost per a l’any 2023, i precs i preguntes.

Una vegada més, l’Assemblea tindrà un format híbrid, de manera que hi haurà la possibilitat d’assistir de forma presencial a la seu del CFC a Barcelona (carrer Segle XX, 78) o bé seguir-la en línia a través de la plataforma Zoom.

Per assistir-hi caldrà inscripció prèvia en ambdós casos a partir del proper 29/11/2022 a través d’aquest enllaç, on podràs escollir l’opció que més s’ajusti a la teva disponibilitat:

  • Assistència presencial: inscripció fins dilluns 12 de desembre a les 13.00 h.
  • Assistència virtual: inscripció fins dimarts 13 de desembre a les 13.00 h.
    Rebràs la invitació per assistir a l’Assemblea online un dia abans al teu correu electrònic.

En el cas de que triïs assistir a l’Assemblea de forma virtual, hauràs de tenir present la següent informació:

Funcionament de l’assemblea online

  1. La col·legiada o col·legiat ha d’accedir a la reunió mitjançant l’enllaç facilitat pel CFC.
  2. Durant el transcurs de l’Assemblea, els assistents poden fer ús del seu dret de paraula en el moment que ho indiqui la secretària. En aquest punt, han de demanar la paraula pel xat de l’assemblea i s’han d’identificar obrint la càmera.
  3. Les votacions seran nominals amb càmera oberta, davant la qual les i els assistents emetran el seu vot.
  4. L’Assemblea té establert un moment de vot: l’aprovació del pressupost per a l’any 2023. En aquest cas la votació pot ser:
    • Abstenció
    • En contra
    • A favor
  5. Si la col·legiada o col·legiat té un vot delegat, l’ha de fer arribar abans del dia 13 de desembre 13.00 h al correu secretaria@fisioterapeutes.cat, indicant la delegació del vot i adjuntant el document original de la delegació de vot digitalitzat amb signatura digital. En el cas de no tenir la delegació de vot amb signatura digital, s’ha de fer arribar l’original per correu certificat o postal exprés a la seu del Col·legi.

Com hem fet en altres assemblees, realitzarem un sorteig on totes les col·legiades i col·legiats assistents optareu a l’obsequi de tres xecs regal amb una caducitat d’un any (de 50, 100 i 150 euros), que podreu destinar a formació en l’àmbit de la fisioteràpia que vosaltres mateixos escolliu (tant pròpia com externa).

L’Assemblea Ordinària és el màxim òrgan de govern del CFC. És on es prenen les decisions importants i es marquen les línies estratègiques del proper any, motiu pel qual, animem a tothom a participar-hi de forma activa. A més aprofitarem la trobada per fer un pica-pica i brindar amb una copa de cava per desitjar-nos un Bon Nadal!

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×