Quarta dosi per a fisioterapeutes. Campanya de vacunació

Publicada el 29/11/2022

Cada any el Departament de Salut promou la campanya de vacunació contra la grip entre la població general i especialment entre el personal sanitari. Enguany, la vacuna antigripal i la de la quarta dosi de record de la vacuna contra la COVID-19 s’administren a la vegada amb l’objectiu de disminuir al màxim la incidència dels virus en els grups de risc i disminuir la gravetat de la malaltia en cas de contreure-la.

És molt important que el personal sanitari, les persones majors de 60 anys, dones embarassades, persones amb malalties cròniques o convivents amb persones considerades de risc, es vacunin contra la grip i amb la dosi de record de la vacuna contra la COVID-19. La dosi de reforç de la vacuna de la covid ajuda a mantenir el mur d’immunitat i redueix el nombre de casos greus, hospitalitzacions i morts. El nostre col·lectiu té una importància cabdal en la reducció de la incidència de casos i l’impacte que aquesta situació complicada pugui arribi a tenir sobre la població i sobre el sistema sanitari i els seus professionals.

Per aquest motiu us informem que, com a personal sanitari que som, tots aquells i aquelles fisioterapeutes que encara no heu sol·licitat cita amb el vostre centre d’atenció primària de referència, ja ho podeu fer i rebre la quarta dosi de la vacuna contra la COVID-19.

Pots demanar la teva cita per tres vies:

El dia de la cita, recordeu portar la targeta sanitària i un document acreditatiu que us identifiqui com a professionals sanitaris (carnet col·legial, certificat de col·legiació, contracte laboral, etc.).

Si tens qualsevol dubte, a la pàgina web del Departament de Salut tens tota la informació necessària per fer el tràmit i/o resoldre els dubtes que et puguin sorgir.

Des del Departament de Salut s’insisteix en la necessitat que el personal sanitari es vacuni i sigui exemple per a la població general i així estar preparats davant possibles rebrots que puguin aparèixer. De la mateixa manera, des del CFC volem insistir en què vacunar-se és important, ajuda a protegir-nos millor individualment i col·lectivament.

Aquesta tardor protegeix-te el doble!

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×