Els premis i els homenatges a la professió, protagonistes de la Nit de la Fisioteràpia

Publicada el 07/11/2022

El 24 de novembre, a partir de les 19.30 h, el Col·legi celebra la Nit de la Fisioteràpia 2022, que com és habitual servirà per homenatjar les col·legiades i els col·legiats jubilats i doctorats, per reconèixer públicament els millors expedients acadèmics 2021-2022 i els destinataris d’ajuts a la recerca i de projectes solidaris del CFC. Aquest any, farem un reconeixement públic a les 10 millors notes de les oposicions convocades per l’ICS al 2018 i que s’han resolt enguany.

Com és habitual també entregarem el Premi al Fisioterapeuta de l’Any i el Premi June Nystrom.

El Premi June Nystrom és un guardó que distingeix i reconeix les i els fisioterapeutes que, per la seva trajectòria professional i la seva implicació amb la professió i el col·lectiu, han sumat valor a la fisioteràpia en tots els àmbits: social, professional, docent i científic. Enguany, la Junta de Govern ratifica atorgar el Premi June Nystrom de Fisioteràpia 2022 ex aequo a Núria Pastallé Burrull i Antoni Morral Fernàndez.

Se li concedeix el guardó a Pastallé per la seva trajectòria professional en el camp de la fisioteràpia pediàtrica. A més de fisioterapeuta també és infermera i té el postgrau en Fisioteràpia en Pediatria i en Hipocinesiteràpia. També ha cursat el Màster Universitari en Investigació Translacional en Fisioteràpia.

D’altra banda, Morral és fisioterapeuta, infermer i antropòleg i doctor en Recerca Biomèdica i Salut Pública per la Universitat Autònoma de Barcelona. Exerceix com a professor a la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna (Universitat Ramon Llull) i fa pràctica clínica al centre de fisioteràpia “Salut i Esport” de Santa Perpètua de Mogoda. Els seus camps d’interès són el tractament de les tendinopaties i el dolor crònic mitjançant l’educació i l’exercici físic terapèutic.

Per la seva banda, el Premi al Fisioterapeuta de l’Any d’enguany s’atorgarà al grup de recerca de la UIC Actium Anatomy Group per la seva implicació en la divulgació de l’anatomia, la dissecció i la recerca dins el camp de la fisioteràpia. 

La Nit de la Fisioteràpia 2022, que s’iniciarà a les 19.30 h, tindrà lloc al Xalet de Montjuïc, situat a l’avinguda Miramar, 31 de Barcelona.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×