Organitzem la Jornada de Fisioteràpia i Salut Sexual a Tarragona

Publicada el 08/11/2022

El passat 5 de novembre, la Secció Territorial del Camp de Tarragona va celebrar la seva reunió anual, que van fer coincidir amb la Jornada de Fisioteràpia i Salut Sexual, organitzada juntament amb la Comissió de Sòl Pelvià del CFC, i que versava sobre la sexualitat com a pilar fonamental per a l’equilibri de la salut de població, així com per a l’educació en salut i estil de vida, el coneixement de la pròpia sexualitat, la prevenció i la detecció precoç de la simptomatologia i el tractament de les disfuncions sexuals.

La jornada es va iniciar amb la presentació, a càrrec de la sotscoordinadora de la Secció, Tania López, del resum de la feina feta durant el 2022, i a continuació es va donar el tret de sortida a la formació, que va comptar amb els i les ponents Eva Hernando, Laia Blanco, Anna Abelló, Mònica Malafré, David Sánchez, Laura Pastor, Marta Torrón, Javier Ruiz, Juan Salinas i Mireia Gorssman.

Volem agrair als patrocinadors de la jornada Melagyn, Bijoux Indiscrets i Rös's la seva presència a l’acte.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×