Ja podeu consultar la documentació que es presentarà a l’Assemblea

Publicada el 02/12/2022

Us recordem que el proper 14 de desembre tindrà lloc la 52a Assemblea Ordinària del Col·legi, a les 18.00 h en primera convocatòria i a les 18.30 h en segona.

Per tal de fer més àgil el desenvolupament de l’acte, així com per a la vostra valoració i coneixement, us informem que ja teniu a la vostra disposició  la documentació que s’hi presentarà i els vídeos informatius a aquest efecte. Aquesta informació us serà útil a l’hora de poder participar en el transcurs de l’Assemblea i fer les consultes oportunes, que podreu realitzar en l’últim punt de l’ordre del dia, precs i preguntes.

Us recordem que encara sou a temps d’inscriure-us a l’Assemblea. Per assistir-hi caldrà inscripció prèvia a través d’aquest enllaç tant si hi voleu assistir presencialment com de forma virtual. Els terminis d’inscripció són aquests:  

  • Assistència presencial: inscripció fins dilluns 12 de desembre a les 13.00 h.
  • Assistència virtual: inscripció fins dimarts 13 de desembre a les 13.00 h. Rebràs la invitació per assistir a l’Assemblea online un dia abans al teu correu electrònic.

Durant l’Assemblea, tindrem l’ocasió d’assistir a la que serà una nova iniciativa del CFC, la qual ens fa molta il·lusió. El nostre company Enric Sirvent presentarà el projecte d’un llibre en el qual ja està treballant “60 anys de fisioteràpia a Catalunya. Història etnogràfica d’una professió”.

L’Assemblea Ordinària és el màxim òrgan de govern del CFC. És on es prenen les decisions importants i es marquen les línies estratègiques del proper any, motiu pel qual, animem a tothom a participar-hi de forma activa.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×