Signem un conveni amb el Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya per a la inclusió de la revista científica del CFC al dipòsit RACO

Publicada el 14/02/2022

A finals del 2021, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya va signar un conveni de col·laboració amb el Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya (CSUC), una entitat que té per objectiu compartir o mancomunar serveis acadèmics, científics, bibliotecaris, de transferència de coneixements i de gestió de les entitats consorciades, per aconseguir millorar l’eficàcia i l’eficiència del sistema universitari i de recerca per mitjà de la potenciació de les sinergies i les economies d’escala.

La Sra. Maria Montserrat Soler, directora general del CSUC, i el Sr. Ramon Aiguadé, degà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, van rubricar un acord que té per objecte la inclusió, a partir d’aquest 2022, de la revista científica del CFC ‘Actualitzacions en Fisioteràpia’ al dipòsit de Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO), dipòsit gestionat pel CSUC en el qual es difonen en forma oberta (gratuïta) les revistes científiques, culturals i erudites catalanes per permetre’n la seva comunicació i, d’aquesta manera, augmentar la seva visibilitat i facilitar-ne la consulta entre la comunitat científica nacional i internacional en benefici de la recerca i la cultura, així com dels propis autors dels treballs.

El conveni tindrà vigència fins al 31 de desembre de 2024, tot i que ambdues institucions podran acordar unànimement la seva pròrroga per un període de fins a quatre anys addicionals.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×