2a Jornada Dia Internacional de la Dona. Donem visibilitat a la salut de la dona

Publicada el 16/02/2022

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona (8 de març), el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, amb el suport de l’Observatori de Gènere, organitza una jornada gratuïta i en línia pensant en la salut i el benestar de les dones. En aquesta ocasió, volem destacar el paper dels i de les fisioterapeutes en aquelles condicions que són de predomini femení. També volem ressaltar la cooperació entre la nostra professió i d’altres disciplines en la promoció de la salut i l’atenció a la malaltia.

La jornada tindrà lloc el proper divendres 4 de març de 18.00 a 20.00 hores, i comptarà, entre d’altres, amb la presència de Mayte Serrat, doctora per la UAB, fisioterapeuta i psicòloga; Anabel Casanovas, fisioterapeuta, màster en Fisioteràpia del Tòrax i doctoranda en Ciències de la Salut; Yolanda Castellano, fisioterapeuta i responsable de l’Observatori de Gènere del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya; Divina Farreny, llicenciada en CAFE i Infermeria; Xavier Gironès, doctor en neurobiologia per la Universitat del País Basc i director de Recerca i Innovació de la FUB, i Marlen Moreno, fisioterapeuta, vocal de la Junta de Govern del CFC i membre de la Comissió de Dones i Igualtat de l’associació Intercol·legial. Les inscripcions s’obriran el 17 de febrer a les 17.00 h.

Per a més informació i inscripcions, cliqueu aquí

No hi podeu faltar!

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×