Sortida amb raquetes de neu a la Vall de Núria amb FISIOGAN

Publicada el 18/02/2022

El Grup de Fisioteràpia a la Natura del CFC està preparant una sortida amb raquetes de neu a la Vall de Núria per al proper 13 de març. L’activitat està oberta a tots els col·legiats i col·legiades i als seus familiars i/o amics majors de 18 anys.

L’activitat és gratuïta per als col·legiats i col·legiades, atès que el CFC subvenciona l’assegurança i les guies. Per als no col·legiats tindrà un cost de 3 euros, que caldrà pagar per transferència bancària. Si no disposeu de raquetes de neu, aquí trobareu informació d’on poder-ne llogar (el cost del lloguer anirà a càrrec del participant).

Per tal de confirmar la plaça de l'activitat haureu d'enviar el justificant de la transferència a inscripcions@fisioterapeutes.cat. És important que així que hagueu confirmat la vostra assistència, reserveu els bitllets del cremallera, atès que el tren té un aforament limitat.

El lloc de trobada és l’estació del cremallera a Núria (a dalt  a l’estació) a les 10.30 h, punt on cadascú haurà d’arribar pels seus propis mitjans.

Les inscripcions s’obriran el dissabte 19 de febrer a les 12.00 h i finalitzaran el 9 de març.

Per a més informació (material imprescindible, durada de l’activitat, dades per fer la transferència, desnivell...) així com per realitzar la inscripció, cliqueu aquí

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×