El CFC coorganitza les 15es Jornades Interdisciplinàries Catalanes de Residències i ofereix un 25% de descompte per a les 20 primeres inscripcions

Publicada el 07/02/2022

Els propers 11 i 12 de març, tindran lloc les 15es Jornades Interdisciplinàries Catalanes de Residències de Gent Gran que se celebraran en format telemàtic. El Col·legi ofereix un 25% de descompte per a les 20 primeres inscripcions.

Enguany, aquesta cita comptarà amb la presència de nou col·legis professionals implicats en l'atenció a la gent gran, fet que evidencia la importància i el prestigi aconseguit per aquestes jornades. Al marge del nostre, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC), coorganitzen l'esdeveniment el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, el Col·legi Oficial d'Infermeria de Barcelona, el Col·legi Oficial de Diplomats en Treball Social i Assistents Socials de Catalunya, l'Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Catalunya, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya de Catalunya, el Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya, el Col·legi de Terapeutes Ocupacionals de Catalunya i el Col·legi de Logopedes de Catalunya.

El nostre Col·legi hi està representat pel degà, Ramon Aiguadé, que formarà part del Comitè d'Honor; Esther Masjoan, membre de la Comissió de Geriatria, com a integrant del Comitè Organitzador i del Comitè Científic, i Cristina Rivera, coordinadora de la Comissió de Geriatria del CFC, com a integrant del Comitè Organitzador.

Des del Col·legi animem tots els fisioterapeutes que treballen en l'àmbit de la geriatria a participar i gaudir de dos dies amb molt a compartir i molt a aprendre.

Més informació i inscripcions aquí.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×