Jornada d’Acollida del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Publicada el 09/02/2022

Companyes i companys col·legiats durant els anys 2020 i 2021, aquesta informació és per a vosaltres!

Ho estàvem gestant fa molts mesos, ho volíem posar en marxa l’any 2020, i per raons que tots i totes coneixem de prop, no ha estat possible. Ara sí! I estem molt contents de poder-vos convidar, el proper dissabte 5 de març, a la primera Jornada d’Acollida per a noves col·legiades i col·legiats.

El nostre objectiu principal és donar-vos la benvinguda i oferir-vos un espai plural amb més companyes i companys que probablement van acabar al mateix temps que vosaltres.

Us volem oferir unes pinzellades útils per a la vostra entrada a la pràctica professional i que conegueu de primera mà, i gràcies a la col·laboració de fisioterapeutes experts en diferents àmbits de la nostra professió, des d’aspectes bàsics com la història clínica o el nostre codi deontològic (que caldrà que tingueu en compte en el vostre dia a dia a les consultes de fisioteràpia), com presentacions sobre les competències més habitualment demandades a les ofertes de treball com el Pilates o la punció seca. També us presentarem altres àmbits en els quals la presència de la fisioteràpia encara té camí per recórrer i alhora són molt importants de cara als nostres pacients, com la hipoteràpia, l’atenció en les unitats de cures intensives o la fisioteràpia vestibular.

És una jornada per a tu, a la teva mida, perquè vinguis, comparteixis i t’emportis, segur, quelcom que t’ajudarà en el futur.

I tal com hem fet en altres actes, realitzarem un sorteig on totes i tots els assistents optareu a l’obsequi de tres xecs regal de 100, 200 i 300 euros, amb caducitat d’un any, que podreu destinar a formació en l’àmbit de la fisioteràpia a la vostra elecció.

Anota-ho a la teva agenda! Consulta el programa i fes la teva inscripció aquí. T’esperem el proper dissabte 5 de març a l’UPF – Balmes (carrer Balmes, 132 de Barcelona). Comptem amb tu!

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×