L’eina gratuïta definitiva per a la gestió dels teus pacients

Publicada el 01/03/2022

Posem en marxa un nou servei per a col·legiades i col·legiats i t’oferim la possibilitat de controlar la gestió tant del teu centre o consulta, com la dels teus pacients, si ets autònom.

Aquesta plataforma permet, per mitjà d’una tecnologia intuïtiva, gestionar el teu dia a dia com a fisioterapeuta i desenvolupar un feedback amb els teus pacients, aspecte cabdal per generar fidelització i satisfacció.

Així, doncs, podràs:

  • Simplificar i millorar el volum de treball. Podràs centralitzar totes les reserves a la plataforma i accedir-hi des de qualsevol ordinador.
  • Fidelitzar clients. Cada vegada que rebis una reserva, el programari de fidelització de clients enregistrarà automàticament de manera clara i precisa les seves dades personals.
  • Controlar les tres grans àrees de la teva consulta o centre. Podràs gestionar l’agenda, consultar la història clínica dels pacients així com controlar les vendes i facturació de la teva empresa, si s’escau.

Pots accedir a la plataforma mitjançant l’opció ‘Gestió de pacients’ que trobaràs a la intranet del CFC.

Pots consultar el Manual d'ús així com altra informació que et pot ser d'utilitat aquí

La plataforma té per objectiu atendre les necessitats, en matèria de gestió, del sector de la fisioteràpia, proveint les eines tecnològiques necessàries per afavorir la fidelització i satisfacció dels pacients, així com facilitant al propi fisioterapeuta la gestió diària que suposa la seva activitat.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×