El tríptic d’higiene nasal, ara també disponible en castellà

Publicada el 14/03/2022

Les infeccions de vies respiratòries superiors: sinusitis, rinitis, otitis, etc. són un problema molt habitual, motiu de nombroses consultes mèdiques i d'un excessiu ús de medicaments.

La higiene nasal diària comporta un gran benefici en la desobstrucció de secrecions de les vies respiratòries altes i ajuda a la seva hidratació i humidificació. Una adequada higiene nasal ha de constar d'una correcta irrigació de solució hipertònica i, a més, de la realització de tècniques de desobstrucció rinofaríngia retrògrada.

Amb l’objectiu d’explicar què és la higiene nasal, quins són els seus beneficis i quins són els passos per dur-la a terme correctament, al 2016 vam posar en  marxa una campanya d’higiene nasal per a la qual, entre d’altres, es va elaborar un tríptic divulgatiu en català. Ara, els companys del Colegio de Oficial de Fisioterapeutas de Canarias ens han sol·licitat el material i n’han fet la traducció, motiu pel qual ja tenim disponible aquest mateix tríptic divulgatiu en castellà.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×