Luis Soto, nou membre del Consell Assessor Sociosanitari

Publicada el 17/03/2022

Tenim el plaer de comunicar-vos que el vicetresorer de la Junta de Govern del CFC, Sr. Luis Soto Bagaria, ha estat nomenat membre del Consell Assessor Sociosanitari, un òrgan assessor del Departament de Salut en l’àmbit de l’atenció sociosanitària. El Consell Assessor Sociosanitari fa deu anys que no actualitzava els seus membres i actualment Luis Soto n’és l´únic fisioterapeuta. El vicetresorer ha volgut compartir la seva satisfacció i gratitud explicant que “és tot un honor i una gran responsabilitat representar la fisioteràpia dins d’aquest organisme”.

El Consell Assessor Sociosanitari té la funció d’assessorar en les actuacions que es derivin del procés d’elaboració, implementació, avaluació i actualització del Pla director sociosanitari en diversos àmbits, entre els quals: l’elaboració de les recomanacions i guies de pràctica clínica i plans d’atenció específics a problemes de salut prioritzats; la revisió dels models d’atenció, la cartera de serveis i les prestacions de la xarxa pública, i l’adaptació de les estratègies de l’atenció sociosanitària al Model de prevenció i atenció a la cronicitat, etc.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×