3a Jornada Territorial de les Terres de l’Ebre. Raonament clínic en fisioteràpia

Publicada el 08/03/2022

Les companyes i companys de la Secció Territorial de les Terres de l’Ebre del CFC organitzen, el proper 2 d’abril, la 3a edició de la seva Jornada, la qual els fa especial il·lusió, atès que finalment podran recuperar la presencialitat.

Aquestes jornades es realitzen per apropar als col·legiats de les Terres de l'Ebre les funcions i els resums de les actuacions que la Secció ha realitzat durant el passat any 2021, així com per presentar les noves propostes per al futur immediat i per a l'any vinent.

Enguany aquesta jornada està dedicada al raonament clínic, i congregarà fisioterapeutes de gran renom i dilatada experiència en diferents àmbits de la fisioteràpia: dolor crònic, síndrome de dolor miofascial, fisioteràpia respiratòria i molt més.

El matí estarà maridat amb un piscolabis preparat per l'Hotel Corona, on podrem gaudir d'un matí de fisioteràpia saludable.

Podeu obtenir més informació així com realitzar la inscripció aquí. Les inscripcions s’obriran el dijous 10 de març, a les 15.00 h.

Esperem que ens hi acompanyeu!

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×