L’FTP22 oferirà també cursos de fins a 15 hores lectives amb grans professionals de la fisioteràpia

Publicada el 09/03/2022

No sempre és possible reunir experts com Ericka Céspedes, Ben Cormack, Alfio Albasini o Emilio Puentedura a la nostra ciutat. Aquest mes de maig hi seran, entre d’altres, com a ponents al II Congrés Internacional de Fisioteràpia (FTP22) i des del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya vam decidir que calia aprofitar l’avinentesa.

Per això, els dies previs i posteriors al Congrés, entre el 25 i el 29 de maig de 2022, hem programat una sèrie de quatre cursos impartits per fisioterapeutes tan interessants com els esmentats. Céspedes tractarà l’“Anàlisi del moviment i exercici terapèutic aplicat a les lesions musculoesquelètiques més comunes”, Cormack el “Moviment i exercici terapèutic. Evidència científica i protocol d'aplicació en pacients amb dolor”; per la seva banda, Albasini ens introduirà en l’“Abordatge multimodal de la síndrome de dolor femoropatel·lar”, i Emilio Puentedura ens presentarà el curs “Columna cervical. Evidència per a l'aplicació de tècniques d'alta velocitat (thrust) segures i efectives”.

Els cursos, que estan destinats a fisioterapeutes col·legiats i estudiants, seran d’entre sis i quinze hores lectives, tindran lloc a la seu del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (c/ Segle XX, 78) o a l’Espai Pujades (c/ Pujades, 350) de Barcelona. 

Us recordem que l’FTP22 tindrà lloc els dies 27 i 28 de maig a Barcelona i ha estat concebut pel CFC com un esdeveniment que reuneixi fisioterapeutes, estudiants, formadors i professionals del sector, amb prop de 100 ponents experts d’arreu del món, universitats i societats científiques, fira comercial, entre altres activitats. Aquests cursos acabaran d’arrodonir l’oferta.

Trobareu el llistat complet de cursos, més informació i inscripcions, aquí

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×