Guia per valorar la capacitat de mobilitat en les persones adultes grans tenint en compte les seves capacitats funcionals

Publicada el 11/04/2022

Cristina Rivera, actual membre de la Comissió de Geriatria del CFC, ha elaborat la “Guia per a la valoració de la capacitat de mobilitat en la progressió llit-sedestació-bipedestació-marxa”.

L'objectiu d'aquesta guia és valorar la capacitat de mobilitat al llit, la qualitat de la sedestació, les habilitats estant dempeus i la qualitat de la marxa de les persones adultes grans, tenint en compte les capacitats funcionals que utilitzen per girar-se cap a un costat al llit o per passar de la posició de decúbit supí a sedestació, aspectes que no sempre es tenen en compte a l’hora de realitzar la majoria d’avaluacions geriàtriques de la postura i la marxa en les persones adultes grans. 

La informació que conté aquesta guia ha estat recollida al curs “Fisioteràpia i teràpia ocupacional en geriatria. Rehabilitació integral física i cognitiva”, impartit pel professor Carles Salvadó Escarramán.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×