L’ús de la mascareta continua sent obligatori en l’exercici de la fisioteràpia

Publicada el 12/04/2022

Després de dos anys de pandèmia, sembla ser que iniciem un retorn progressiu a la normalitat. Totes i tots haureu sentit en mitjans de comunicació que, a partir de dimecres dia 20 d’abril, quan el Consell de Ministres aprovi el decret corresponent, i un cop es publiqui al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), ja no serà obligatori l’ús de la mascareta en espais interiors, excepte en centres sanitaris, residències de gent gran i el transport públic.

Moltes i molts sou els que, aquests últims dies, ens heu fet la consulta sobre si és o no obligatori l’ús de la mascareta en els vostres centres i/o consultes. El que us podem dir a dia d’avui i, a manca del document oficial, és que, com a professionals sanitaris que som, haurem de continuar portant la mascareta quan desenvolupem la nostra tasca professional en espais interiors, tan professionals com pacients.

Descarrega cartell per utilitzar al teu centre

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×