Dues noves comissions s’integren en l’organigrama del CFC

Publicada el 13/04/2022

L’inici del 2022 ha vist néixer dues noves comissions col·legials: la Comissió d’Ergonomia i Riscos laborals i la Comissió de Fisioteràpia en el Dolor orofacial i Trastorns temporomandibulars. Amb aquestes dues noves comissions el CFC ja compta amb un total de 17 comissions col·legials, que recordem, constitueixen un fòrum d’intercanvi i desenvolupament d’informació en el seu àmbit d’actuació corresponent i esdevenen un punt de referència per a tots els fisioterapeutes interessats en la seva àrea d’actuació.

La Comissió d’Ergonomia i Riscos laborals està formada per Virginia Abril, Isabel Nos, Marta Pérez, Elena Ferreño i Ana Viñals, que serà l'encarregada de coordinar les tasques que es duran a terme dins la Comissió que, entre d’altres, es planteja com a objectius donar a conèixer l’ergonomia dins del món de la prevenció i dels riscos laborals i actualitzar els coneixements dels nous avenços en aquest sentit, a més de fer accions divulgatives i participar en esdeveniments que facin més visible l’ergonomia dins de la fisioteràpia.

Per la seva banda la Comissió de Fisioteràpia en el Dolor orofacial i Trastorns temporomandibulars està integrada per María Medina, Leandro Gutman, Mónica Martínez, Antonio Roman, Miguel Cano, Cristian Justribó i Jordi Padrós en la funció de coordinador. Aquesta nova comissió té per objectiu difondre i promocionar la feina del fisioterapeuta en el dolor orofacial i els trastorn temporomandibulars, construir ponts i canals de comunicació amb altres professions a través dels respectius col·legis professionals, així com crear un espai de divulgació i creació de continguts i coneixement en aquest àmbit d’actuació.

Des del CFC volem agrair als integrants de les noves comissions, així com als de les comissions ja existents, la seva dedicació i el seu esforç continuat en benefici de la fisioteràpia.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×