L’App del Congrés, tot l’FTP22 a les teves mans

Publicada el 26/04/2022

El CFC posa a disposició de tots els participants al II Congrés Internacional de Fisioteràpia l’App del Congrés, una App gratuïta per a Android i iOS, en català i castellà, amb què els usuaris podran consultar el programa de masterclass i ponències i el plànol de l’FTP22, i rebre notificacions en directe segons els seus interessos.

L’FTP22 reunirà al Centre de Convencions Internacional de Barcelona, els dies 27 i 28 de maig de 2022, experts en tots els àmbits de la Fisioteràpia: neuromusculoesquelètic, esportiu, geriàtric, neurològic, respiratori, pediàtric, sòl pelvià, covid persistent...

L’App del Congrés permetrà als participants rebre notificacions sobre els seus interessos, i accedir a l’oferta de ponències al seu abast.

Podeu descarregar-vos l’App del Congrés tant a l’App Store (iOS) com a la Play Store (Android) buscant-la per ‘FTP22’ en ambdós casos o seguint aquests enllaços:

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×