No et perdis les presentacions dels pòsters, comunicacions orals i el concurs de projectes de l’FTP22

Publicada el 18/05/2022

A banda del programa oficial, el CFC ha organitzat un seguit d’activitats paral·leles, emmarcades en un programa lliure, per a les quals ha convidat a participar-hi a tots aquells fisioterapeutes que han volgut fer una aportació de coneixement dels seus treballs de recerca (estudis clínics, revisions bibliogràfiques o presentació de casos clínics) a través de dues opcions: mitjançant pòster o comunicació oral.

A partir d’avui ja podeu consultar el programa detallat de comunicacions orals. Els autors i autores realitzaran les seves presentacions el dissabte 28 de maig de 9.00 h a 19.45 h, a la sala 127. Tots i totes optaran a un premi de 300 euros que s’entregarà a la cerimònia de cloenda del Congrés.

De la mateixa manera, ja podeu consultar també el llistat i ubicació dels treballs en format pòster que es presentaran al Congrés. Estaran exposats a partir del migdia de divendres 27 de maig al hall del CCIB. Les autores i autors atendran les preguntes dels assistents el dissabte 28 de maig d’11.30 h a 13.00 h. Tots i totes optaran a un premi de 200 euros que s’entregarà a la cerimònia de cloenda del Congrés.

Dins del Congrés també se celebrarà el II Concurs de Projectes del CFC. El seu objectiu és fomentar l’esperit emprenedor entre els professionals de la fisioteràpia, així com la promoció de la innovació i la creació de noves empreses capaces de contribuir en el desenvolupament i millora de la salut i la qualitat de vida de la societat. En aquest sentit, ja podeu consultar els projectes d’innovació que es presentaran al Congrés. Les autores i autors realitzaran les seves presentacions el dissabte 28 de maig de 9.00 h a 11.00 h, a la sala 128. Tots i totes optaran a un premi de 1.000 euros que s’entregarà a la cerimònia de cloenda del Congrés.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×