Convocada la 51a Assemblea Ordinària del CFC, el 16 de juny

Publicada el 20/05/2022

La Junta de Govern del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya convoca totes les col·legiades i col·legiats a la 51a Assemblea Ordinària, que tindrà lloc el proper dijous 16 de juny, a les 18.30 h en primera convocatòria i a les 19.00 h en segona a l’Hotel SB Corona de Tortosa (plaça de la Corona d'Aragó, 5 de Tortosa).

L’ordre del dia inclou quatre punts: presentació de la Memòria d’activitats del 2021; aprovació de l’estat de comptes del 2021, si s’escau; presentació i aprovació de les propostes de destinació del romanent del 2021, i precs i preguntes.

Una vegada més, l’Assemblea tindrà un format híbrid, de manera que hi haurà la possibilitat d’assistir de forma presencial a l’Hotel SB Corona,  o bé poder seguir-la en línia a través de la plataforma Zoom, junt amb altres companyes i companys.

Per assistir-hi caldrà inscripció prèvia, en ambdós casos, a partir del 31 de maig a través d’aquest enllaç, on podreu escollir l’opció que més s’ajusti a la vostra disponibilitat:

  • Assistència presencial: inscripció fins dilluns 13 de juny a les 12.00 h.
  • Assistència virtual: inscripció fins dimecres 15 de juny a les 12.00 h. Rebreu la invitació per assistir a l’Assemblea online un dia abans al vostre correu electrònic.

Com hem fet en altres ocasions, realitzarem un sorteig on totes les col·legiades i col·legiats assistents optareu a l’obsequi de tres xecs regal (de 100, 200 i 300 euros), que podreu destinar a llibres o bé a la formació en l’àmbit de la fisioteràpia que vosaltres mateixos escolliu (tant pròpia com externa). De la mateixa manera, us comuniquem que amb posterioritat a l’assemblea s’oferirà un pica-pica als assistents a l'acte.

Us hi esperem!

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×