El conseller Argimon participarà en la inauguració de l’FTP22

Publicada el 24/05/2022

El divendres 27 de maig a les 9.30 hores, a les sales 116-117 tindrà lloc la inauguració de l’FTP, que comptarà amb la presència del conseller de Salut, Josep Maria Argimon, que estarà acompanyat de Gustavo Paseiro, president del CGCFE, i del degà del CFC, Ramon Aiguadé. Sigues puntual per no perdre-te-la atès que tenim una sorpresa per a tu: projectarem dos vídeos dedicats a la nostra professió... tot un homenatge del qual formes part!

I les mateixes sales, però en aquest cas el dissabte 28 de maig a les 20.00 h, acolliran la cloenda del Congrés, que anirà a càrrec del degà del Col·legi, Ramon Aiguadé, i de la vocal de la Junta de Govern, Yolanda Sánchez. Aprofitarem l’ocasió per entregar els premis del Congrés en quatre categories: guanyador del concurs de projectes, millor comunicació oral, millor pòster i el tuit d’or. I també hi ha una sorpresa que no podem revelar, però que t’encantarà!

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×