Obertes les inscripcions al curs de formació general per a perits judicials

Publicada el 16/06/2022

El Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada organitza, els dies 12 i 14 de juliol,  el “Curs de formació general per a perits judicials”, pensat especialment per a professionals inscrits a les llistes de perits judicials, en les quals també hi ha fisioterapeutes.

Aquest curs té com objectiu donar una formació de caràcter general sobre els procediments judicials i la funció que hi té el pèrit, així com oferir eines per a la utilització del català en l’àmbit de la justícia.

El curs s’oferirà en dues modalitats: presencial i virtual. La presencial es durà a terme al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada del carrer Pau Claris, 158 – 08009 Barcelona. El període d’inscripció és del 22 de juny al 6 de juliol de 2022, inclòs, per a les dues modalitats, presencial i virtual. Les places presencials són limitades. Si no trobeu plaça a l’activitat presencial us podreu inscriure a la virtual. Rebreu una resposta a la vostra sol·licitud per correu electrònic uns dies abans de l’activitat.

Per realitzar la vostra inscripció, cliqueu aquí

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×