Disponibles els abstracts de les ponències, les comunicacions lliures i els pòsters de l’FTP22

Publicada el 22/06/2022

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, i gràcies als autors que així ho han volgut, posa a disposició de les persones interessades els abstracts de les ponències, les comunicacions lliures i els pòsters presentats a l’FTP22, en aquest repositori públic.

D’aquesta manera els treballs presentats tindran encara més visibilitat i ressò que el dels dos dies que va durar el segon Congrés Internacional de Fisioteràpia, que va tenir lloc a Barcelona els passats 27 i 28 de maig de 2022.

L’objectiu era el mateix que havia motivat el propi FTP22. I era doble: posar de relleu el nivell de la fisioteràpia en tots els seus àmbits d’actuació i alhora contribuir al debat científic, compartint els coneixements d’experts d’arreu del món reunits per a l’ocasió.

I el temps ha demostrat que l’aposta era bona perquè a dia d’avui, dels 124 abstracts que de moment conté el repositori, ja hi ha hagut 3.391 visites i s’han descarregat 139 documents.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×