La UE agraeix les nostres aportacions al projecte de Llei sobre els convenis col·lectius relatius a les condicions laborals de les persones que treballen per compte propi sense assalariats

Publicada el 28/06/2022

Us comuniquem que el passat mes de febrer, vam fer unes al·legacions al projecte de la Unió Europea “Directrices sobre la aplicación del Derecho de la Competencia de la UE a los convenios colectivos relativos a las condiciones de trabajo de las personas que trabajan por cuenta propia sin asalariados”.

Entre les observacions que fèiem des del CFC, destacava que, tot i que l’aplicabilitat del dret europeu de la competència a la negociació col·lectiva dels treballadors per compte propi sense empleats ens sembla positiva, demanàvem que es fes extensiva també a les pimes, incloses les persones treballadores autònomes amb assalariats, a totes aquelles entitats que, amb independència de la seva forma jurídica, exerceixin una activitat econòmica, i s’ajustin a la definició establerta en cada moment per la Unió Europea.

A dia d’avui us podem comunicar que les nostres al·legacions han estat rebudes de forma satisfactòria i s’han agraït les nostres aportacions per incorporar-les, si s’escau, al text definitiu. D’aquesta manera s’inclou i es reconeix el dret del col·lectiu de la fisioteràpia, com a professionals sanitaris,  en el procés de negociació col·lectiva amb les entitats d’assegurança, i que, així, cada fisioterapeuta no hagi de negociar de forma individual.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×