Ja tens disponible la plataforma FYXBODY, d’accés gratuït per a col·legiats i col·legiades

Publicada el 22/07/2022

Tal i com us vam anunciar, el Col·legi va arribar a un acord amb FYXBODY, una plataforma d’exercici terapèutic en format vídeo que, mitjançant una app, permet enviar exercicis als pacients i rebre el seu feedback. De la mateixa manera que amb ProET, Physiociencia i el programa de gestió de pacients, els col·legiats podran fer ús de la plataforma de manera gratuïta, fet que els permetrà donar un pas més en l’impuls de la digitalització.

Gràcies a FYXBODY, el fisioterapeuta podrà crear les seves pròpies sessions, planificar els exercicis, controlar les seves mètriques, optimitzar i fer el seguiment de la recuperació, i tot d’una manera senzilla i intuïtiva.

Per accedir a la plataforma, cal fer-ho a través de la intranet del CFC (pestanya FYXBODY). Els col·legiats i col·legiades caldrà que s’hi registrin (com a persona física, en cas d’autònom, o com a centre) i podran disposar de més de 8.000 vídeos. És essencial i molt recomanable llegir el Manual d’usuari, atès que la plataforma ofereix tantes possibilitats que, amb aquesta lectura, cada professional podrà triar el que més li convingui en funció de cada pacient, de la patologia a tractar o del moment de recuperació. Els pacients només caldrà que es descarreguin l’app, posin el codi del centre o del fisioterapeuta que els tracta, i serà allà on rebran els exercicis.

Aquesta és la biblioteca digital més gran dissenyada per a professionals de la fisioteràpia, l’entrenament i la medicina esportiva; i posant-la al vostre abast de manera gratuïta, el CFC vol donar valor al servei que s’ofereix des de les consultes i contribuir a la millora de la pràctica assistencial del col·lectiu dels fisioterapeutes catalans.

Per a qualsevol consulta relacionada amb el funcionament de la plataforma, podeu enviar un correu a info@fyxbody.com

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×