8 de setembre, Dia Mundial de la Fisioteràpia

Publicada el 11/08/2022

Dijous  8 de setembre se celebra i commemora el Dia Mundial de la Fisioteràpia, celebració de la qual totes les i els fisioterapeutes ens en fem ressò anualment.

El 8 de setembre és una data que com a fisioterapeuta segur recordes, una oportunitat per al nostre col·lectiu a nivell global de crear consciència sobre la contribució crucial que fa la fisioteràpia per mantenir el bon estat de salut de les persones des dels nostres àmbits d’actuació, afavorint la seva mobilitat i la seva independència.

L’enfocament de la World Physiotherapy pel Dia Mundial de la Fisioteràpia d’aquest any és l’artrosi i el paper dels fisioterapeutes en la seva prevenció i en la gestió de les persones afectades per aquesta artropatia.

L’any passat ja ho vàrem fer, i enguany, per segon any consecutiu, tots els materials que la World Physiotherapy ha preparat per commemorar el nostre dia i compartir la campanya a cada territori, estan disponibles en català gràcies a les sinergies entre el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i l’AEF (Asociación Española de Fisioterapeutas).

Aquest material ja està disponible en castellà i català i el podeu descarregar, imprimir per a les vostres consultes de fisioteràpia i compartir amb el vostre entorn professional i personal si ho desitgeu.

Descarrega els fulls informatius del Dia Mundial del PT 2022 en català

Si promocioneu i compartiu aquest material a les vostres xarxes socials, recordeu utilitzar l’etiqueta #WorldPTDay.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×