La Junta de Govern celebrarà la reunió de setembre a Vilanova i la Geltrú per trobar-se amb els fisioterapeutes de la zona

Publicada el 12/09/2022

El proper divendres 23 de setembre a la tarda, la Junta de Govern del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya farà la seva reunió mensual al Museu del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú (plaça d'Eduard Maristany, s/n). Aquesta iniciativa, que es va iniciar a principis del 2019, ajuda a conèixer de prop i de primera mà les inquietuds, necessitats i reflexions envers diferents àmbits de col·legiades i col·legiats de la zona. Les poblacions que ja han acollit les reunions itinerants de la Junta han estat Manresa, Lleida, Olot, Tarragona i Sant Feliu de Guíxols.

A les 19.00 h, la Junta de Govern del CFC es trobarà amb tots els col·legiats i col·legiades de la zona del Garraf que ho desitgin per fer una vista al museu i parlar de les seves impressions i projectes de futur, en tant que una de les prioritats de la Junta de Govern és aquesta: escoltar i actuar d’acord a les necessitats del col·lectiu. En acabar l’acte hi haurà un pica-pica per a tots els assistents.

Les col·legiades i col·legiats que desitgeu assistir-hi, cal que us hi inscriviu aquí. Les inscripcions s’obriran dimarts 13 de setembre a les 10.00 h.

Esperem comptar amb la teva presència i poder saludar-te personalment.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×