Seminari web per conèixer totes les funcionalitats de l'eina de Gestió de Pacients del CFC

Publicada el 15/09/2022

El proper dimecres 28 de setembre, a les 20.00 h, tindrà lloc un seminari web pensat per oferir informació sobre la plataforma de gestió de pacients del CFC, a la vegada que es resoldran dubtes i s’explicaran les diverses funcionalitats que té aquest servei.

Aquest seminari mostrarà com aquesta plataforma és una eina versàtil que permet gestionar l'agenda, la història clínica electrònica, la facturació, la signatura de textos legals i molt més en un format multiplataforma (webservice i app). La trobada pretén aclarir dubtes sobre el funcionament de l'eina i fer una demostració pràctica de com enregistrar la informació necessària per maximitzar les funcionalitats que permet horafisioterapeuta.cat

Així, doncs, no t’ho pensis més i inscriu-te per conèixer tot el que et pot oferir aquesta eina gratuïta definitiva per a la gestió dels teus pacients.

Recorda que aquesta plataforma és un servei per a col·legiades i col·legiats a través del qual t’oferim la possibilitat de controlar la gestió tant del teu centre o consulta, com la dels teus pacients, si ets autònom. Hi pots accedir mitjançant l’opció ‘Gestió de pacients’ que trobaràs a la intranet del CFC.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×