El Col·legi et convida a la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya

Publicada el 16/09/2022

En el marc de les activitats commemoratives del Dia Mundial de la Fisioteràpia i amb l’objectiu de compartir amb companys de professió moments de caire més lúdic i cultural amb la mirada posada en  fer un Col·legi més proper, hem organitzat una visita a la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya (carrer del Carme 47, de Barcelona), per al proper 6 d’octubre. L’activitat constarà d’una conferència que porta per títol “‘Ensenyament de l’anatomia: les meves reflexions” (18.30 h) a càrrec d’Alfonso Rodríguez, catedràtic d’Anatomia, director del Departament de Ciències Morfològiques de la Facultat de Medicina de la UAB. Li seguirà una visita guiada (19.00 h) per acabar amb una pica-pica per als assistents a les 20.00 h.

L’activitat és gratuïta i exclusiva per a col·legiats i col·legiades. Si hi esteu interessats, us hi podreu inscriure a partir del proper dilluns 19 de setembre a les 12.00 h aquí. Les entrades (fins a un màxim de 100) s’atorgaran per rigorós ordre de recepció de la inscripció i només se’n podrà sol·licitar una per col·legiat.

La Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya està ubicada a un dels edificis neoclàssics més importants de Barcelona, on destaca l'espectacular amfiteatre anatòmic construït per Ventura Rodríguez i que es destinava a la formació de cirurgians.

La història de la Reial Acadèmia està lligada a noms com Pere Virgili, Antoni Gimbernat o Santiago Ramón y Cajal. Segur que us sorprendrà.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×