Controla el procés de recuperació dels teus pacients amb ReHub, la nova eina tecnològica que el CFC posa al teu abast

Publicada el 27/09/2022

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya ha signat un conveni de col·laboració amb BIO-SENSING SOLUTIONS SL (DYCARE), una empresa que té per objectiu combinar les noves tecnologies amb la ciència mèdica per tractar les necessitats individuals de les persones i millorar la seva qualitat de vida i, entre d’altres, ho fa a través de la plataforma de rehabilitació integral ‘ReHub’, mitjançant la qual digitalitza el procés de recuperació dels pacients. Gràcies a ReHub, el professional sanitari podrà controlar el procés rehabilitador dels seus pacients, millorar la seva adherència, accelerar la recuperació i augmentar la seva productivitat.

Ara, gràcies al conveni signat entre ambdues entitats, les col·legiades i col·legiats del CFC podran gaudir de diversos avantatges:

  • Una prova gratuïta de 14 dies
  • Llicència gratuïta (durant 3 mesos) per als primers 550 professionals que s’enregistrin aquí
  • Un descompte del 50 % en totes les subscripcions anuals de ReHub Pro. Per beneficiar-vos del descompte cliqueu aquí
  • Cursos gratuïts de formació
  • Dotació d’ajuts econòmics per realitzar publicacions científiques relacionades amb l’ús de ReHub.

Per tal que les col·legiades i col·legiats puguin conèixer una mica millor aquesta eina amb l’objectiu de millorar la pràctica clínica o que necessitin eines que els permetin escalar i satisfer l'alta demanda de serveis de fisioteràpia, s’ha organitzat una seminari web per al dimecres 19 d’octubre a les 19.00 h. Us hi podeu inscriure a partir del 28 de setembre a les 11.00 h aquí, on també hi trobareu més informació.

“Es tracta d’una eina més que tenim a l’abast els fisioterapeutes. Aquesta iniciativa va en la línia de la intenció de la Junta de continuar facilitant la feina als nostres col·legiats”, ha dit el degà del CFC Ramon Aiguadé.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×