El Col·legi presenta un espot per promocionar la fisioteràpia

Publicada el 07/09/2022

Coincidint amb el Dia Mundial de la Fisioteràpia, que se celebra demà 8 de setembre, el Col·legi ha elaborat un espot publicitari que es podrà veure per TV3 i el 3/24 i que té per objectiu fer promoció de la nostra professió entre la ciutadania, augmentar-ne el seu coneixement i incentivar-ne el seu ús convençuts de tot allò que aportem a la salut de les persones.

L’espot, que ha estat realitzat per la productora del conegut programa “Alguna pregunta més?”, servirà per divulgar els beneficis que la fisioteràpia té per al conjunt de la ciutadania a nivell de qualitat de vida i, també, per posar en valor la tasca professional dels i de les fisioterapeutes.

Des del Col·legi es vol agrair la col·laboració desinteressada dels companys Mireia Checa i Sergi Lucas, que van posar els mitjans materials i humans per fer possible el rodatge d’aquest espot.

L’espot es podrà veure en diverses franges horàries i fins el proper 21 de setembre. Per exemple, el dia 8 de setembre, coincidint amb el Dia Mundial de la Fisioteràpia, el seu horari d’emissió serà el següent:

  • 9.30 h Els Matins
  • 15.00 h TN Migdia (TV3+3/24)
  • 21.30 h TN Vespre (TV3+3/24)
  • 22.00 h Polònia

Estigueu atents també a les xarxes socials del CFC perquè, un cop s’hagi emès per televisió, el compartirem amb vosaltres per tal que pugueu comentar-lo i fer-ne difusió entre els vostres amics i pacients.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×