Presentada la X Jornada de l’esport Femení, que comptarà amb activitats organitzades per la Secció de Girona del CFC

Publicada el 09/09/2022

El passat dimarts 6 de setembre, Girona va acollir la presentació de la X Jornada de l’esport Femení, una activitat molt arrelada a la ciutat.

L’acte, al qual hi van assistir els nostres companys de la Secció Territorial de Girona Ester Salom i Jesús Almazán, va comptar amb la presència del regidor d’Educació, Infància i Esports de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran; del diputat d’Esports de la Diputació de Girona, Jordi Masquef; de la representant territorial de l’Esport a Girona, Anna Julià; de la coordinadora de la Jornada de l’Esport Femení, Olga Praderas, i de la directora esportiva de l’Uni Girona, Laia Palau, que exercirà d’ambaixadora d’honor aquest any.

La desena jornada de l’esport femení de Girona es farà el 25 de setembre i comptarà amb 19 disciplines esportives dirigides a nenes, noies i dones, i amb d’altres activitats paral·leles, com la que organitzarà la Secció Territorial de Girona del CFC, un circuit de propiocepció per evitar lesions en l’esport femení i assessorament en fisioteràpia.

La Secció Territorial de Girona està molt satisfeta de poder seguir col·laborant en l’organització i donar visibilitat de la nostra professió dins l’àmbit esportiu i femení.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×