Ens reunim amb l’AECC Tarragona

Publicada el 10/01/2023

El passat 19 de desembre, la gerent de l’AECC Tarragona, Sra. Begoña Garcia, es va reunir amb el degà i la secretària del CFC, Ramon Aiguadé i Cristina Adillón, respectivament.

Garcia ens va voler explicar quins projectes tenen i buscar noves possibilitats de col·laboració, atès que és ben sabut que la fisioteràpia millora la qualitat de vida de les persones que han patit o pateixen càncer.

Per aquest motiu, i com que sabem que la fisioteràpia és molt necessària per a les persones que pateixen aquesta malaltia, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i l’AECC – Catalunya contra el Càncer tenen signat un acord per tal d’oferir tractaments de fisioteràpia a persones en situació de vulnerabilitat a Catalunya, atès que com a col·lectiu solidari que som, volem donar suport de manera activa a aquelles persones que no es poden permetre d’acudir a un professional i d’aquesta manera aportar el nostre granet de sorra per millorar la seva qualitat de vida.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×