Convocatòria per formar part del Grup de Treball de Fisioteràpia en Salut Mental

Publicada el 11/01/2023

Durant la 52a Assemblea Ordinària del CFC del passat mes de desembre, la Junta de Govern va anunciar la creació del Grup de Treball de Fisioteràpia en Salut Mental. Amb la creació d’aquest nou grup de treball es pretén defensar els interessos de la nostra professió en aquest àmbit d’actuació, motiu pel qual busquem col·legiades i col·legiats interessats a formar-ne part.

Per aquesta raó, des del 13 de gener i fins al 29 de gener de 2023, ambdós inclosos, estarà obert el termini per enviar les sol·licituds al correu electrònic professional@fisioterapeutes.cat (l’assumpte del qual ha de ser “Grup de Treball de Fisioteràpia en Salut Mental”).

El correu electrònic de les i els sol·licitants ha d’incloure el currículum i una carta de motivació.

Els objectius del Grup de Treball de Fisioteràpia en Salut Mental és donar a conèixer la figura del fisioterapeuta en aquest àmbit d’actuació i fer assessorament i, més endavant, quan el grup estigui en funcionament, s’establiran nous objectius.

En un període no superior a trenta dies hàbils des de la data de finalització de la convocatòria, s’informarà a les i els sol·licitants si han estat admesos i es convocarà la primera reunió del grup.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×