Medicorasse, la nova corredoria d'assegurances del Col·legi, us ofereix serveis exclusius

Publicada el 19/01/2023

Després del venciment del conveni que tenia amb l’antiga corredoria d'assegurances, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya ha decidit confiar en Medicorasse com a mediador de la pòlissa de Responsabilitat Civil Professional que ofereix a tots els seus col·legiats i col·legiades per fer front a possibles reclamacions de tercers, i que es manté en un límit 1.500.000 d'euros per sinistre i anualitat per assegurat.

A banda, Medicorasse, que és una corredoria especialitzada en assegurances per al sector sanitari, ofereix als col·legiats i col·legiades del Col·legi una àmplia oferta de productes i serveis exclusius en l’àmbit professional, personal i familiar, entre els quals destaquen:

  • Assessorament personalitzat: disponibilitat d’un assessor especialista en matèria asseguradora al vostre servei per tal de donar l’orientació i les solucions asseguradores necessàries per garantir la protecció dels col·legiats.
  • Revisió d’assegurances gratuïta: l’assessor personal avalua els riscos professionals i personals i les cobertures contractades per tal d’optimitzar-les i actualitzar-les, sense duplicitats ni sobrecostos.
  • Àmplia oferta de productes asseguradors: Medicorasse treballa amb les companyies líders de mercat per oferir productes exclusius i a mida amb condicions especials.
    • Assegurances personals: vida, salut, accidents, llar, baixa laboral, automòbils, decessos, estalvi, dependència.
    • Assegurances professionals: Responsabilitat Civil, danys materials, Responsabilitat Civil de directius, ciberriscos.
  • Gestió integral de sinistres: en cas de sinistre, gestionen els tràmits de forma integral, redueixen el temps de resolució dels atestats i et representen davant de les companyies.

Comptem amb Medicorasse com a corredoria d’assegurances especialitzada en l’àmbit sanitari i aprofitem la seva àmplia experiència amb altres professionals sanitaris com metges i odontòlegs.

Per a més informació sobre els serveis que us ofereix Medicorasse, cliqueu aquí

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×