Tercera sessió del Meet & Science dedicada a l'Abordatge fisioterapèutic i l’abordatge osteopàtic en el dolor cervical crònic, complementaris o alternatius?

Publicada el 20/01/2023

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya celebra la 3a sessió del Meet&Science el proper 15 de febrer a les 19.00 h al Brew Wild BCN (C/ Consell de Cent, 255, Barcelona). En aquesta tercera sessió, que tindrà un format presencial i inclourà un pica-pica amb consumició, el tema de debat serà l’Abordatge fisioterapèutic i abordatge osteopàtic en el dolor cervical crònic, complementaris o alternatius?, a càrrec dels ponents Sergi Carrelero (fisioterapeuta i osteòpata) i José Luis Alonso (fisioterapeuta).

Les inscripcions per a aquesta conferència, bonificada al 100 % pel CFC, s'obriran el proper dilluns 23 de gener a les 12.00 h, i les podeu realitzar aquí, lloc en el qual també podreu trobar més informació de l’acte.

Us recordem que el Meet&Science són trobades científiques informals i en forma de debat que tenen com a objecte d’interès diferents aspectes de la fisioteràpia i la ciència com a nexe d’unió. Les trobades pretenen connectar fisioterapeutes i estudiants amb professionals sanitaris de referència, des de clínics fins a investigadors i científics de diferents àmbits d’actuació de la fisioteràpia.

Us hi esperem!

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×