El 24 de març, no us perdeu la X Jornada de Fisioteràpia en Geriatria a Lleida

Publicada el 24/01/2023

Reserveu-vos la data, perquè d’aquí dos mesos justos, el divendres 24 de març en horari de 10.00 h a 19.00 h, tindrà lloc, a Lleida, la X Jornada de Fisioteràpia en Geriatria, organitzada pel Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i que se celebrarà a La Llotja, Palau de Congressos de Lleida.

En aquesta jornada podrem escoltar experts que ens presentaran les últimes actualitzacions en aquest àmbit d’actuació i ens transferiran coneixements que podrem aplicar a la nostra pràctica clínica diària.

Es parlarà sobre diferents patologies, des de la hipertensió i la diabetis, passant per oncologia i incontinència urinària, entre altres, amb l'exercici terapèutic com a eix vertebrador, i es farà una breu introducció sobre la fisiologia de l'envelliment.

La inscripció a la Jornada inclou l’esmorzar i el dinar a peu dret. En breu tindrem llest el web de la jornada, en el qual hi podreu fer la inscripció i on trobareu tots els detalls d’aquesta activitat.

Us hi esperem!

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×