El Consell Social organitza un taula de diàleg transgeneracional centrada en l’exercici professional en els grans hospitals públics de Catalunya

Publicada el 23/10/2023

Una vegada més, i persistint amb el nostre objectiu després de l'ajornament, el grup actiu del Consell Social format pel Francesc Escarmís, el Xavier Oliver i l'Antoni Cabot us volem convidar a assistir i participar en la següent “Taula de diàleg Transgeneracional”, que serà la segona en aquest format o model.

Creiem que aquest model transgeneracional és molt interessant i enriquidor. Totes les mirades fetes amb el coneixement, la passió i el desig per millorar la nostra professió són una gran font d'inspiració per dissenyar les línies de desenvolupament del nostre exercici professional.

Aquesta vegada volem dialogar i debatre posant la nostra mirada transgeneracional en l'exercici professional en els grans hospitals públics de Catalunya.

Per això comptem amb la col·laboració dels següents companys i companya:

- Sra. Teresa Greoles, fisioterapeuta col·legiada número 27.

Actualment jubilada. La seva aportació tindrà una mirada molt llarga a través dels seus quaranta-sis anys d'exercici professional a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Ens oferirà la seva visió dels orígens i del seu desenvolupament tant assistencial com de formació i competència dels professionals de la fisioteràpia.

- Sr. Claudio Caro, fisioterapeuta col·legiat número 987.

Company de llarga experiència que està en el trajecte darrer de la seva vida professional. Ens aportarà la seva mirada experta del seu dia a dia a l'Hospital Joan XIII de Tarragona.

- Sr. Denys Santa Marina, fisioterapeuta col·legiat número 9503.

Ens aportarà la seva jove mirada, basada en els tretze anys treballant a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron de Barcelona, on ha desenvolupat assistència en totes les àrees. En els darrers set anys està centrat en pediatria i oncologia.

Creiem que serà una Taula de diàleg molt satisfactòria per a totes i tots.

És per això que ens agradaria molt que vinguéssiu i que hi participéssiu, saludar-nos personalment i anar construint, a poc a poc, els canvis necessaris per a una fisioteràpia més eficient i així sevir millor a la nostra societat.

Anoteu bé:

  • Dia: Dijous, 23 de novembre
  • Hora: 19.00 hores
  • Lloc: seu del Col·legi

Les inscripcions s'obriran el 24 d’octubre a les 10.00 hores. Si hi voleu assistir, és imprescindible que us inscriviu aquí

En finalitzar la Taula de diàleg, la Junta de Govern del Col·legi ens convida a un piscolabis.

Us hi esperem!

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×