La Junta de Govern es reuneix amb els col·legiats del Penedès i us convida a visitar els Cellers Família Torres

Publicada el 06/10/2023

El proper divendres 27 d’octubre, la Junta de Govern del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya es reuneix amb els col·legiats i col·legiades del Penedès i us convida a visitar els Cellers Família Torres, situats a la Finca el Maset de Pacs del Penedès. Aquesta iniciativa de realitzar trobades amb fisioterapeutes d’arreu de Catalunya es va iniciar a principis del 2019 i ajuda a conèixer de prop i de primera mà les inquietuds, necessitats i reflexions envers diferents àmbits de col·legiades i col·legiats de la zona. Les poblacions que ja han acollit les reunions itinerants de la Junta han estat Manresa, Lleida, Olot, Tarragona, Sant Feliu de Guíxols i Vilanova i la Geltrú.

A les 16.00 h, la Junta de Govern del CFC es trobarà amb tots els col·legiats i col·legiades de la zona del Penedès que ho desitgin per fer una vista al celler i parlar de les seves impressions i projectes de futur, en tant que una de les prioritats de la Junta de Govern és aquesta: escoltar i actuar d’acord a les necessitats del col·lectiu. En acabar l’acte hi haurà un pica-pica per a tots els assistents. L’activitat és totalment gratuïta.

Les col·legiades i col·legiats que desitgeu assistir-hi, cal que us hi inscriviu aquí. Les inscripcions s’obriran demà dia 7 d’octubre a las 10.00 h i es tancaran el 18 d'octubre a les 23.59 h.

Esperem comptar amb la vostra presència i poder-vos saludar personalment.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×