Conferència de l’Observatori de Gènere sobre la relació entre la Intel·ligència Artificial i l'atenció mèdica

Publicada el 01/12/2023

El proper 15 de desembre, a les 18.30 h, l’Observatori de Gènere del Col·legi organitza una xerrada que farà un recorregut per possibles aplicacions de la Intel·ligència Artificial (IA) en l’àmbit de la salut analitzant les dades des d’una mirada ètica i, molt especialment, de gènere. La xerrada anirà a càrrec de  la Dra. Karina Gibert, catedràtica a la UPC-BarcelonaTech, llicenciada i doctora en Informàtica amb especialitzacions en estadística computacional i intel·ligència artificial.

La conferència, bonificada al 100 % per a col·legiades i col·legiats,  ens parlarà de l'ús de la IA, que ha començat a convertir-se ràpidament en una part integral de l'atenció mèdica moderna i el seu ús és cada cop més quotidià. Entre d’altres, els algorismes d’IA i altres aplicacions s’utilitzen per ajudar els professionals de l’atenció sanitària en entorns clínics i en investigacions amb tècniques de processament de grans volums de dades brindant informació valuosa que apunta a la millora dels resultats de salut; aquestes dades es tradueixen en prevenció i detecció primerenca de malalties, diagnòstics més encertats, intervencions i tractaments cada vegada més personalitzats.

Recordeu, us esperem el proper 15 de desembre a les 18.30 h a la seu del Col·legi.

Per a més informació i inscripcions, clica aquí

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×