El 24 de març, t’esperem a la X Jornada de Fisioteràpia en Geriatria a Lleida

Publicada el 16/02/2023

Reserveu-vos la data! El divendres 24 de març, en horari de 10.00 h a 19.00 h, tindrà lloc la X Jornada de Fisioteràpia en Geriatria, organitzada pel Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i que se celebrarà a La Llotja, Palau de Congressos de Lleida, a pocs minuts caminant de l’estació de l’AVE.

En aquesta jornada podrem escoltar experts que ens presentaran les últimes actualitzacions en aquest àmbit d’actuació i ens transferiran coneixements que podrem aplicar a la nostra pràctica clínica diària. En concret, podrem escoltar Eva M Melendo, Eva Heras, Asier Arrizabalaga, Ester García, Guillem Jabardo, Eva Caselles, Miquel Barbany i Íngrid Sànchez, que ens parlaran sobre diferents patologies, des de la hipertensió i la diabetis, passant per oncologia i incontinència urinària, entre altres, amb l'exercici terapèutic com a eix vertebrador, i es farà una breu introducció sobre la fisiologia de l'envelliment.

La inscripció -que té un import de 20 euros per als col·legiats catalans i estudiants, i 50 euros per als col·legiats de fora de Catalunya- inclou l’esmorzar i el dinar a peu dret. També és important que tingueu en compte que aquelles i aquells que decidiu acostar-vos a Lleida amb AVE, podreu gaudir d’un 5 % de descompte en l’import del bitllet,  només cal que en el moment de la compra (que ha de ser feta a partir del 22 de març) introduïu un codi que us farem arribar amb el correu de confirmació de cada inscripció. Els que vingueu amb cotxe, heu de saber que el Palau de Congressos disposa de pàrquing i que gaudireu d’un preu especial de 4 euros per a tot el dia.

Les inscripcions s’obriran en breu al web de la jornada. De moment ja hi podeu trobar informació dels ponents i del programa.

Et convidem, també a etiquetar i seguir la X Jornada de Fisioteràpia en Geriatria del CFC amb el hashtag #cfcgeria.

Us hi esperem!

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×