Obertes les inscripcions a la X Jornada de Fisioteràpia en Geriatria

Publicada el 20/02/2023

Avui obrim les inscripcions a la X Jornada de Fisioteràpia en Geriatria, que tindrà lloc a Lleida el 24 de març a La Llotja, Palau de Congressos de Lleida, a pocs minuts caminant de l’estació de l’AVE.

Recordeu que en aquesta jornada podrem escoltar experts que ens presentaran les últimes actualitzacions en aquest àmbit d’actuació i ens transferiran coneixements que podrem aplicar a la nostra pràctica clínica diària. Es parlarà sobre diferents patologies, des de la hipertensió i la diabetis, passant per oncologia i incontinència urinària, entre altres, amb l'exercici terapèutic com a eix vertebrador, i es farà una breu introducció sobre la fisiologia de l'envelliment.

La inscripció, que pots realitzar aquí, té un import de 20 euros per als col·legiats catalans i estudiants, i 50 euros per als col·legiats de fora de Catalunya i inclou l’esmorzar i el dinar a peu dret. També és important que tingueu en compte que aquelles i aquells que decidiu acostar-vos a Lleida amb AVE, podreu gaudir d’un 5 % de descompte en l’import del bitllet,  només cal que en el moment de la compra (que ha de ser feta a partir del 22 de març) introduïu un codi que us farem arribar amb el correu de confirmació de cada inscripció. Els que vingueu amb cotxe, heu de saber que el Palau de Congressos disposa de pàrquing i que gaudireu d’un preu especial de 4 euros per a tot el dia.

I per seguir tot el que passarà el pròxim 24 de març a La Llotja, Palau de Congressos de Lleida. Comparteix la teva experiència amb les teves companyes i companys, no oblidis etiquetar la X Jornada de Fisioteràpia en Geriatria del CFC amb el hashtag #cfcgeria.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×