Una delegació de la Junta de Govern es reuneix a Vielha amb els fisioterapeutes de la zona. T’hi esperem!

Publicada el 28/02/2023

Amb l’objectiu d’apropar el Col·legi als col·legiats i col·legiades d'arreu de Catalunya, el proper divendres 17 de març, una delegació de la Junta de Govern del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya es reunirà amb els companys i companyes de la Val d’Aran (i dels territoris limítrofes de la zona que hi vulguin assistir) a l’Auditori de l’Espitau dera Val d'Aran (carrèr deth Espitau, 5, 25530 Vielha). Aquesta iniciativa, que es va iniciar a principis del 2019, ajuda a conèixer de prop i de primera mà les inquietuds, necessitats i reflexions envers diferents àmbits de col·legiades i col·legiats de la zona. Les poblacions que ja han acollit les reunions itinerants de la Junta han estat Manresa, Lleida, Olot, Tarragona, Sant Feliu de Guíxols i Vilanova i la Geltrú.

A les 19.00 h, la Junta de Govern del CFC es trobarà amb tots els col·legiats i col·legiades de la zona de l’Alt Pirineu i Aran per parlar de les seves impressions i projectes de futur, en tant que una de les prioritats de la Junta de Govern és aquesta: escoltar i actuar d’acord a les necessitats del col·lectiu i del territori. Es tracta d’una trobada informal en la qual hi haurà un pica-pica per a tots els assistents.

Les col·legiades i col·legiats que desitgeu assistir-hi, només cal que envieu un correu electrònic a professional@fisioterapeutes.cat indicant el vostre nom i cognoms.

Esperem comptar amb la teva presència i poder saludar-vos personalment.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×