Reunions amb les direccions generals de Salut i Drets Socials

Publicada el 09/02/2023

L’agenda del degà, la passada setmana, incloïa, entre d’altres, dues reunions de caire institucional de molta importància per a la nostra professió.

D’una banda el dia 30 de gener es va reunir amb la Sra. Clara Pareja Rossell, directora General d'Ordenació i Regulació Sanitària, per parlar, entre d’altres, de les inhabilitacions per sentència judicial, del tractament de l’intrusisme professional que pateix la nostra professió, així com del procediment d’autorització administrativa dels centres i consultes a fi d’agilitzar-ne els tràmits, un aspecte que amoïna molt i en relació al qual la Sra. Pareja ens va transmetre que, especialment per a les consultes de fisioteràpia, intentarien escurçar el termini a 2 o 3 mesos.

L’endemà  es va reunir amb la Sra. Marta Segura Bonet, directora general de l'Autonomia Personal i la Discapacitat, amb la qual va abordar aspectes com les desigualtats dels convenis entre les residències privades i les públiques, la necessitat de disminuir la ràtio en l’àmbit residencial, les reivindicacions del nostre Grup de Discapacitat intel·lectual (DI) sobre la manca de prestació de fisioteràpia a les persones amb DI quan s’acaba l’etapa escolar, els nous barems de la dependència, així com de la figura de l’assistent personal en discapacitat que s’està desenvolupant des del Departament de Drets Socials.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×