XV Esmorzar - Col·loqui de la Secció Territorial de Lleida. Acupuntura en el tractament del dolor, una visió integrada

Publicada el 13/03/2023

El proper dissabte 1 d'abril, la Secció Territorial de Lleida celebrarà la quinzena edició del seu tradicional Esmorzar - Col·loqui, enguany, sota el títol d’Acupuntura en el tractament del dolor. Una visió integradora.

La sessió, que tindrà lloc a l’Aula Magna de Facultat de Medicina de la UdL, en horari de 09.30 h a 12.30 h, començarà amb la reunió anual per als col·legiats de la província de Lleida, en la qual els membres de la Secció faran un breu resum de la seva activitat durant l'any 2022 i donaran pinzellades de les activitats previstes per al 2023.

La segona part serà una conferència a càrrec del fisioterapeuta lleidatà Nando Castro sobre acupuntura en el tractament del dolor. Aquesta xerrada pretén donar a conèixer el concepte que té la Medicina Tradicional Xinesa del dolor i com es pot abordar amb una de les seves branques com és l’acupuntura.

Per cloure la Jornada, la Secció Territorial de Lleida oferirà un esmorzar als assistents.

Per a més informació i inscripcions, cliqueu aquí

Esperem que sigui del vostre interès!

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×