La 4a Jornada Territorial de les Terres de l’Ebre se centra en la valoració i el tractament del maluc

Publicada el 15/03/2023

El matí del dissabte 15 d'abril tindrà lloc, a l’Hotel SB Corona de Tortosa, la 4a edició de la Jornada Territorial de les Terres de l'Ebre, que se centrarà en l'abordatge del maluc.

Aquesta jornada es realitza per apropar als col·legiats de les Terres de l'Ebre les funcions i els resums de les actuacions que la Secció Territorial de les Terres de l'Ebre ha realitzat durant l’any 2022, així com per presentar les noves propostes per al futur immediat (2023) i per a l'any següent (2024). 

Aprofitant l'ocasió, passarem al plat fort d'aquesta jornada, una conferència dedicada, aquest any, a l'abordatge del maluc, en la qual tindrem el plaer de comptar amb fisioterapeutes de gran renom i dilatada experiència en diferents àmbits del tractament i diagnòstic de les patologies que puguin afectar el maluc.  

La trobada estarà maridada amb un piscolabis preparat per l'Hotel Corona, on podrem gaudir d'un matí de fisioteràpia saludable.

Per a més informació i inscripcions cliqueu aquí

Esperem que ens hi acompanyeu!

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×