El Col·legi fa un pas més en el suport a l’emprenedoria i a la innovació en salut

Publicada el 17/03/2023

El Col·legi ha signat un conveni de col·laboració amb Barcelona Health Hub (BHH), una associació privada sense ànim de lucre que promou la innovació en salut digital i la seva transferència al sector, vinculant startups, organitzacions sanitàries, empreses i inversors.

Formar part del BHH és formar part d'un ecosistema internacional d'entitats amb una mateixa finalitat, prendre part del procés de l'adopció de la tecnologia en els sistemes sanitaris i la seva transformació cap a un sistema més eficient.

El Barcelona Health Hub, ubicat a l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, compta amb gairebé 300 empreses emergents de salut digital que ofereixen solucions en un món sanitari cada vegada més exigent, amb més pacients i més cronicitat.

Plataformes de telefisioteràpia, rehabilitació amb intel·ligència artificial que corregeix en temps real el moviment del pacient, fèrules impreses en 3D que s'adapten a l'anatomia del pacient o exoesquelets robotitzats que permeten caminar després d'un ictus... són només alguns exemples de com la tecnologia pot millorar la salut i donar solucions fins ara inimaginables.

Moltes són les possibilitats de la innovació en el nostre sector, serem capaços d'aprofitar-les i ser nosaltres els protagonistes d'aquestes creacions?

Si t'interessa l'emprenedoria i l'e-Health o vols ampliar la informació, no dubtis a contactar amb nosaltres. Pots fer-ho des de l’apartat Vols empendre? de la nostra web o enviant-nos un correu a emprenedoria@fisioterapeutes.cat

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×