Manresa acull la Jornada de Fisioteràpia a la Catalunya Central del Col·legi

Publicada el 29/03/2023

El matí del divendres 5 de maig, tindrà lloc, a Manresa, la Jornada de Fisioteràpia a la Catalunya Central, que se centrarà en l’abordatge biopsicosocial en el dolor persistent. La Jornada està organitzada per la Secció Territorial de la Catalunya Central del CFC en col·laboració amb la Fundació Althaia, la Facultat de Ciències de la Salut de Manresa (UManresa), la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar de Vic (UVic - Universitat Central de Catalunya), l’Hospital Universitari de Vic (Consorci Hospitalari de Vic) i membres de la Junta de Govern del Col·legi.

La sala d’actes de l’Hospital Sant Joan de Déu (carrer Nou de Santa Clara, 63-65), acollirà aquesta activitat en la qual s’abordarà el dolor musculoesquelètic crònic, que suposa un problema de salut pública important atès que afecta més del 20 % de la població, cosa que genera una sobrecàrrega i un sobrecost als serveis sanitaris.

Actualment les revisions sistemàtiques de les guies de pràctica clínica d'ús per als dolors amb més prevalença, com el cervical i lumbar, a Europa, recomanen tractaments amb la mínima intervenció farmacològica possible; per tant, és imprescindible un canvi de paradigma en el tractament del dolor però, com enfocar el tractament del dolor persistent? Això és el que debatrem a la jornada, en la qual ponents fisioterapeutes majoritàriament de la Catalunya Central ens parlaran sobre allò més recent en la comprensió del dolor persistent i els diferents abordatges que podem aplicar en la nostra pràctica clínica.

Obrim les inscripcions avui a les 12.00 hores!  Per a més informació i inscripcions, clica aquí

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×